A on estem? Troba'ns.


Mapa Google.Mapa


Mapa

Indicacions

El cementiri d'animals de companyia està situat a la província de Tarragona entre els termes municipals de Riudoms i Reus, a la partida de Blancafort, a 4 km de Riudoms i a 1 km del Santuari de Misericòrdia de Reus.
Una Forma rapida d'anar-hi, és ficar al vostre navegador GPS les següents indicacions:
Ciutat: Reus
Adreça: Carrer Andorra

Un Cop esteu al Carrer Andorra, heu d'agafar el camí que us queda a mà, esquerra amb el sentit d'entrada que es diu "Camí de Blancafort" i anar seguint totes les indicacions, que us donin els cartells de l'Ultima Llar, fins a arribar a l'aparcament de les nostres instal·lacions. Si voleu obrir la navegació a Google Maps feu clic Aquí.
Per qualsevol dubte relacionat en com arribar-hi, podeu trucar al telefon, 977753616 de Dilluns a Divendres de 9 a 13.30 hores als matins o de 14 a les 20.30 hores els vespres i Dissabtes de 9 a 13.30 hores. També ens podeu enviar un correu electrònic.
Nota
Per tasques d'adopció i visita d'animals de companyia al centre de recuperació, estan limitats els horaris de visita de Dilluns a Dissabtes de 10 hores a 13.30 hores i Diumenges i Festius de 10 a 12 hores.