Els Nostres Serveis


Estem en plena natura

Estem en plena natura.

L'última llar és la primera instal·lació de la província de Tarragona dedicada al servei d'enterrament i incineració amb presència o sense d'animals de companyia.

Es troba en plena natura i disposa de modernes instal·lacions enjardinades de 7665 m2 perfectament comunicades.

L'última llar és un servei d'utilitat pública i interès social.

Visiteu-nos ús sorprendreu !

Per vosaltres que els estimeu

Per vosaltres que els estimeu.

L'última llar fica a disposició de totes les persones que estimen als animals de companyia, un lloc de repòs respectuós amb el medi ambient.

El nostre cementiri d'animals de companyia és un servei totalment innovador. Ara per primera vegada a la província de Tarragona disposem d'un espai destinat a la seva mascota i d'un jardí per gaudir tota la família on podrà recordar els bons moments passats en companyia del seu animal.

Servei individual pel teu gos

Servei individual pel teu gos.

L'Última Llar ofereix la possibilitat d'enterrar els animals de companyia en fosses individuals. Tenim fosses individuals de diferents mides per tot tipus d'animals.

A la fossa individual es col·loca un monòlit amb una placa, en la que el propietari pot ficar una inscripció i la fotografia del seu animal de companyia.


Serveis individuals i col·lectius

Serveis individuals i col·lectius.

L'Última Llar té tot tipus de fosses "individuals i col·lectives" per tot tipus d'animals de companyia. Oferim la possibilitat de publicar un epitafi amb Fotografia o No a la secció "No us Oblidem" d'aquesta plana web, a tots els nostres clients independentment del servei contractat.

L'Última llar té un servei d'atenció al client de 24 hores, un ampli aparcament de vehicles i una zona lúdica per nens entre altres serveis.

Escull el servei que més t'agradi

Escull el servei que més t'agradi

El client té l'opció de triar entre l'enterrament clàssic en una fossa individual o col·lectiva o un servei d'incineració.

En cas d'incineració el client té tres opcions, pot deixar les cendres a la fossa comú de cendres, quedar-se les cendres o deixar-les a una urna de cendres individual al mateix centre.