Noticies del nostre cementiri


Reus, 15 d'Octubre del 2015


Servei Epitafi

Tenim Servei de Recordatoris Virtuals

Recordem a tots els clients que hagin fet servir els serveis de l'Ultima Llar per enterrar o incinerar el seu animal de companyia, tant sigui un servei comú o individual.

Que tenen a la seva disposició un servei de publicació d'un epitafi dedicat al seu animal, en un espai reservat pel fet al nostre espai web. Aquest servei és completament gratuït, per mes informació podeu trucar al nostre telefono 977753616.

Reus, 29 d'Abril del 2010


Ampliacio Cementiri

Ampliació del Cementiri d'animals de companyia

Tretze anys després del nostre naixement hem doblat el nombre de fosses individuals i col·lectives de la nostra instal·lació de cementiri d'animals de companyia, per poder seguir donant el nostre servei, s'han ampliat la tres mides de fossa existents a part s'ha fet una nova fossa comú de mas capacitat que la primera. Si desitja visitar les nostres instal·lacions, el nostre cementiri d'animals de companyia esta obert al public els 365 dies de l'any.
ESPEREM LA SEVA VISITA!!!

Reus, 10 d'Octubre del 2015


Urnes

Disposem de fosses per dipositar cendres

Hem afegit als nostres serveis, un servei adreçat a les persones que un cop incinerat el seu animal de companyia individualment.

I que volen tenir les seves cendres al cementiri d'animals de companyia en una fossa individual especialment preparada, de mides i format per acollir les cendres del seu animal de companyia.

Per més informació truqueu al telefono 977753616.Barcelona, 25 d'Abril del 2011


He visto derramar muchas lágrimas por un periquito!

La Vanguardia - La Contra -
"He visto derramar muchas lágrimas por un periquito!"

Hem sortit a "La Contra" del diari La Vanguardia, agraïm al diari la seva sensibilitat en reconèixer que un animal de companyia és un més de la família i es mereix tenir una comiat com cal.
Quan deixa d'estar amb nosaltres.