Adopcions


Adopcions

Vine a l'Ultima Llar a adoptar un gos, mulla't per ells.

Adopta un gos o un gat a l'Ultima Llar , mulla't per ells, l'horari d'adopcions és de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i els diumenges i festius de 10 a 12 hores. Les adopcions dels animals de companyia es fan al moment, els únics criteris per no poder fer l'adopció serien que el gos portés al centre un termini inferior a 20 dies des de la seva recollida "Es fa per facilitar la recuperació del gos, després de la pèrdua pel seu propietari, és llei" o en cas que l'animal sigui molt agressiu o estigui malalt greu.
Un cop es fa l'adopció s'han d'abonar 35 Euros per fer a l'animal de companyia un repàs de les vacunacions obligatòries i un canvi de nom o una alta de microxip identificatiu nou. Els Gossos tenen un període de pre-adopció de 20 dies, en aquest període d'adaptació el client pot retornar l'animal i si es dóna el cas, es retornarà l'import abonat per l'adopció, sempre que al gos no se li hagi fet el canvi de nom de xip, ja que llavors només es pot retornar l'import de la vacunació que són cinc euros. Un cop passat aquest període s'ha de trucar al centre al telefono 977753616, per programar el repàs de vacunacions, els horaris són "normalment" els Dilluns tarda de 16 a 17.30 hores o bé els dijous mati de 9 a 10.30 hores.

Nota important.

Un cop passat el període de pre-adopció de 20 dies naturals, el client passa a ser considerat propietari de l'animal de companyia i conseqüentment no pot retornar l'animal al centre.

Per més informació podeu trucar al 977753616 en horari laboral o bé enviar un correu electrònic